Camp de futbol Municipal

El camp de futbol Municipal d’Ulldecona, està ubicat a l’Avinguda Terres sn. En aquest camp entrenen diariament tots els equips de l’escola de futbol base d’Ulldecona ( des de patufets fins a la categoria juvenil ), el primer equip del CF Ulldecona, el CF Ulldecona femení i el CF Ulldecona veterans.

Al ser un camp municipal, també s’ofereix la possibilat de llogar el camp per a competicions puntuals, tornejos, etc…

Les instal·lacions consten del camp de futbol 11 i de dos camps de futbol 7. De tres vestuaris per a equips i un vestuari per a àrbitres. També hi ha una sala de reunions i servei de bar.

  • Servei de bar al Camp Municipal de Futbol .El Camp de Futbol Municipal disposa de servei de bar on podràs menjar entrepans i snaks i també podràs beure begudes fredes i calentes.
  • La Regidoria d’Esports d’Ulldecona ofereix la possibilitat de llogar el Camp Municipal de Futbol. El Camp de Futbol Municipal ofereix la possibilitat de llogar el camp per a partits o entrenaments a qualsevol grup de persones que així ho desitgen.
  • CF Ulldecona El Camp de Futbol Municipal s’utilitza diariament per l’Escola de Futbol Base d’Ulldecona, el CF Ulldecona masculí i el CF Ulldecona femení.