Pistes de Tennis

Les instal·lacions consten de dos pistes dures, habilitades per a la pràctica de partits tant de dobles com d’individuals, dotades de cadires de jutge per si és necessari arbitrar algun partit i perfectament enllumenades per a poder seguir jugant en cas de poca llum natural.

Podem afirmar que actualment travessem a Ulldecona una etapa dorada en quant a la pràctica de tennis. Es fà fins i tot difícil concertar pista a les hores punta, a les pistes sempre hi ha gent jugant, grans, petits, un pare i un fill, una parella, és realment fantàstic i un motiu d’orgull veure com una instal·lació practicament abandonada fa uns anys, s’ha recuperat i es troba actualment en ple rendiment.

Cal agraïr a totes aquelles persones i institucions que han fet possible els inicis, la subsitència i l’esplendor actual. Volem animar a que seguiu jugant els que ja ho feu; a que ho proveu els que no ho heu fet mai i pogueu comprobar lo divertit, saludable i social que és aquest esport.

Reserves

Pietat: 666 957 814    Club: 645 174 539

Preus

  • Socis: 2€ hora pista / jugador ó equip
  • Abonament 15 hores: 22,50€
  • No socis: 3€ hora pista / jugador ó equip
  • Abonament 15 hores: 37,5€

Informació campionats, classes i cursets

En aquest enllaç trobràs tota la informació dels campionats, dels cursets i classes que es fan durant tot l’any a la Secció de Tennis del Club Joventut Ulldecona.