logo-sens-fondo1

 Estimats runners i esportistes del nostre territori, tenim el plaer de presentar-vos el II ULLDECONA 10K, prova puntuable de la RUNNING SERIES, que es durà a terme a la població d’Ulldecona el mati del proper dia 30 d’abril.

En aquesta nova edició s’ha millorat el recorregut, oferint als corredors un circuit ràpid, emocionant i ple de bellesa i diversió. Hem ampliat trams ràpids per dintre la població, per poder viure i notar l’alè dels espectadors i gent que anima, tornarem a passar per llocs i paratges emblemàtics de la nostra població, gaudint de la vista i vigilància del nostre imponent Castell, passant pel molí de Cèsar Martinell – actual oficina de turisme -, església de Sant Lluc – punt de sortida i arribada -, ermita Verge del Loreto, i també, i com a novetat, pel costat del pont romànic de l’Olivar – pas fronterer entre Catalunya i País Valencià -.

I aquest magnífic recorregut acompanyat d’un excepcional equip de professionals i voluntàris, premis fets amb pedra d’Ulldecona per als guanyadors, bon menjar, obsequis a la bossa del corredor, música i speaker, un magnífic ambient… Tot això i més, fan de la II ULLDECONA 10K una de les proves reina d’aquesta RUNNING SERIES.

No hi podeu faltar, us esperem!! #IIUlldecona10k #Ulldeconaenamora #Ulldeconadestinacioesportiva #EsportsUlldecona

HORA SORTIDA: 10.00h LLOC: PLAÇA ESGLESIA D’ULLDECONA
ENTREGA DORSALS: A PARTIR DE LES 8.30h ENTREGA PREMIS: 11.30h
  • RECORREGUT