LLIBRET XVI NIT DE L’ESPORT LOCAL (descarregar)

El proper dia 16 de febrer de 2019 a les 20.00 hores, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ulldecona organitzarà la XVI Nit de l’Esport Local al Teatre Orfeó Montsià.

La Nit de l’Esport Local és un acte de reconeixement social, que pretén premiar l’esforç de les persones implicades en l’esport al nostre municipi, ja siguin esportistes, entitats, tècnics, o altres persones relacionades amb el món de l’esport local.

Les modalitats són les següents:

  • Reconeixement a Esportistes Locals:
    En aquesta modalitat es realitzarà un reconeixement als esportistes d’Ulldecona que hagin destacat durant la temporada 2017-2018. El reconeixement es farà per a totes les disciplines esportives, incloent l’esport federat, escolar o de lleure.
  • Reconeixement a Entitats i/o Centres Esportius Locals:
    En aquesta modalitat es realitzarà un reconeixement a les entitats i als centres esportius d’Ulldecona, per l’esforç realitzat durant la temporada 2017-2018. El reconeixement es farà per a totes les disciplines esportives, incloent l’esport federat, escolar o de lleure.
  • Mencions Especials:
    En aquesta modalitat, l’Ajuntament d’Ulldecona escollirà a les diverses persones o entitats que consideri adients. Es  valorarà l’activitat portada a terme durant l’any 2018 i la trajectòria esportiva fins al moment.

BASES XVI NIT ESPORT LOCAL

INSCRIPCIONS ESPORTISTES INSCRIPCIONS ENTITATS